Arnoud87
Tondelzoeker
- Berichten
- 10
Hallo allemaal,
Omdat ik nieuw ben op dit forum zal ik mij even voorstellen.
Ik ben Arnoud, 35 jaar en woon samen met mijn vrouw Esmee en ons zoontje Tijs in het mooie Ede.
Met het huis wat we hier hebben kunnen kopen hebben wij ook een tuin en dat betekent dat ik een nieuwe hobby heb ontdekt. Je raad het al, bbq'en.
Sinds een paar jaar heb ik een Weber ketel (57cm) waar ik met veel plezier gebruik van maak. Ik heb wel gemerkt dat ik een weekend/mooi weer bbq'er ben omdat wij nog geen overkapping hadden en werk en gezin veel tijd vragen doordeweeks. Gelukkig hebben wij vorig jaar een overkapping geplaatst en staat een buitenkeuken op de planning.
Vanaf komende zaterdag ben ik in het bezit van een mooie mat zwarte Bastard (Large) en is het plan om deze in te bouwen in de buitenkeuken en hoop ik meer te gaan bbq'en. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de recepten en tips&trics in dit forum.
En om dat gelijk maar even te gebruiken heb ik een vraag. Met het voor de eerste paar keer opstoken van de Bastard, waarin je volgens mij niet gelijk te hoog moet stoken, ben ik op zoek naar een mooi recept wat je daarbij kan maken. Als je die weet, of waar ik die kan vinden, dan hoor ik dat graag.
Groeten,
Arnoud
Omdat ik nieuw ben op dit forum zal ik mij even voorstellen.
Ik ben Arnoud, 35 jaar en woon samen met mijn vrouw Esmee en ons zoontje Tijs in het mooie Ede.
Met het huis wat we hier hebben kunnen kopen hebben wij ook een tuin en dat betekent dat ik een nieuwe hobby heb ontdekt. Je raad het al, bbq'en.
Sinds een paar jaar heb ik een Weber ketel (57cm) waar ik met veel plezier gebruik van maak. Ik heb wel gemerkt dat ik een weekend/mooi weer bbq'er ben omdat wij nog geen overkapping hadden en werk en gezin veel tijd vragen doordeweeks. Gelukkig hebben wij vorig jaar een overkapping geplaatst en staat een buitenkeuken op de planning.
Vanaf komende zaterdag ben ik in het bezit van een mooie mat zwarte Bastard (Large) en is het plan om deze in te bouwen in de buitenkeuken en hoop ik meer te gaan bbq'en. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de recepten en tips&trics in dit forum.
En om dat gelijk maar even te gebruiken heb ik een vraag. Met het voor de eerste paar keer opstoken van de Bastard, waarin je volgens mij niet gelijk te hoog moet stoken, ben ik op zoek naar een mooi recept wat je daarbij kan maken. Als je die weet, of waar ik die kan vinden, dan hoor ik dat graag.
Groeten,
Arnoud