Jorst Worst
Tondelzoeker
- Berichten
- 18
Ik ben Jort, uit Amersfoort.
Een paar weken geleden een Porkert vleesmolen en worstvuller aangeschaft en inmiddels al enkele zeer smakelijke verschillende worsten gedraaid. Het is echt smullen!
Barbecuen doe ik al wat langer, maar is voor mij vooral iets voor de warmere maanden. Ik heb een zelf gebouwde barbecue van een aluminium bak en rvs rooster, vrij eenvoudig maar elke keer weer zeer veel plezier van.
Het plan is om in de toekomst een Argentijnse parilla grill in de tuin te bouwen. De kids zijn over een tijdje klaar met de trampoline, het plekje dat dat vrijkomt is gereserveerd. Dan rest enkel nog "de commissie", maar ik heb er goede hoop op.
Na enkele verse worsten staat er nu rookworst in de planning. Ik hou jullie op de hoogte!
Een paar weken geleden een Porkert vleesmolen en worstvuller aangeschaft en inmiddels al enkele zeer smakelijke verschillende worsten gedraaid. Het is echt smullen!
Barbecuen doe ik al wat langer, maar is voor mij vooral iets voor de warmere maanden. Ik heb een zelf gebouwde barbecue van een aluminium bak en rvs rooster, vrij eenvoudig maar elke keer weer zeer veel plezier van.
Het plan is om in de toekomst een Argentijnse parilla grill in de tuin te bouwen. De kids zijn over een tijdje klaar met de trampoline, het plekje dat dat vrijkomt is gereserveerd. Dan rest enkel nog "de commissie", maar ik heb er goede hoop op.
Na enkele verse worsten staat er nu rookworst in de planning. Ik hou jullie op de hoogte!