Goedemiddag,
Zal me even kort voorstellen. Ik ben Andr?, 33 jaar en een echte BBQ lover!
Heb afgelopen zomer bij Tom's BBQ shop een Limited Edition Weber Mastertouch 57 CM gekocht. Ik twijfelde tussen deze en de Niclan Stalen ei. Uiteindelijk toch voor deze gekozen omdat de investering toch wel groot is en eerst meer ervaring wil opdoen met het low&slow barbequen. Tegen de tijd dat ik dat volledig on de de knie heb, zal hopelijk de keramische EGG's iets in prijs gezakt zijn
Tot nu toe heb ik low&slow onder andere gedaan:
- Pulled Pork
- Brisket
- St. Louis style procureur (BBQ Helden recept)
- Ribs
Zojuist mijn eerste Post geplaatst onder Low&Slow van de bevindingen van m'n eerste Brisket.
Hoop meer te posten en te lezen natuurlijk! Veel plezier allemaal met deze geweldige hobby!
MVr.gr.
Andr?
Zal me even kort voorstellen. Ik ben Andr?, 33 jaar en een echte BBQ lover!
Heb afgelopen zomer bij Tom's BBQ shop een Limited Edition Weber Mastertouch 57 CM gekocht. Ik twijfelde tussen deze en de Niclan Stalen ei. Uiteindelijk toch voor deze gekozen omdat de investering toch wel groot is en eerst meer ervaring wil opdoen met het low&slow barbequen. Tegen de tijd dat ik dat volledig on de de knie heb, zal hopelijk de keramische EGG's iets in prijs gezakt zijn
Tot nu toe heb ik low&slow onder andere gedaan:
- Pulled Pork
- Brisket
- St. Louis style procureur (BBQ Helden recept)
- Ribs
Zojuist mijn eerste Post geplaatst onder Low&Slow van de bevindingen van m'n eerste Brisket.
Hoop meer te posten en te lezen natuurlijk! Veel plezier allemaal met deze geweldige hobby!
MVr.gr.
Andr?