- Berichten
- 948
Vanavond hamburgers gemaakt maar wilde eens wat anders.
Geinspireerd door. Bert zn frikandel het volgende bedacht.
Rundergehakt gekruid volgens MOINK recept met als extra wat habanero flakes.
op de wga indirect met appelhout een klein kwartiertje.
Daarna even direct voor de kleur isnmeren met sbr en dan indirect afgaren.
Mn schatje begon erg te zweten en vroeg of dit zo hoorde ( ze is niet. Van het al te pittige)
Ik vond hem fantastisch, lekkere rooksmaak, prima gekruid en een lekkere bite......
Worstjes waren voor de kids
Gegeten met aardappelsalade en stokbrood...... Maar dat is niet gebeurd
Geinspireerd door. Bert zn frikandel het volgende bedacht.
Rundergehakt gekruid volgens MOINK recept met als extra wat habanero flakes.
op de wga indirect met appelhout een klein kwartiertje.
Daarna even direct voor de kleur isnmeren met sbr en dan indirect afgaren.
Mn schatje begon erg te zweten en vroeg of dit zo hoorde ( ze is niet. Van het al te pittige)
Ik vond hem fantastisch, lekkere rooksmaak, prima gekruid en een lekkere bite......
Worstjes waren voor de kids


Gegeten met aardappelsalade en stokbrood...... Maar dat is niet gebeurd
