- Berichten
- 1.894
Ik heb het erg druk gehad dus mijn beloofde verslag van de gyros heeft even op zich laten wachten. Maar bij deze dan.
Ik hoop dat het goed gaat met de foto's. Ik voeg ze als bestand tie. Eerst de ingrediënten op het aanrecht met als vlees een stuk procureur. Voor de oplettende kijker....de spaghetti hoort er niet bij
.
Eerst even de procureur snijden en de marinade maken.
Daarna het vlees even in de bekende Zweedse zak samen met de marinade.
Nadat de marinade in de koeling goed in het vlees getrokken was de paprika gesneden en een ui door de helft. Toen werd het tijd voor het rijgen aan de spit.
The bastard was inmiddels op temperatuur en toen kon het spit op de nieuwe rotisserie.
Toen was het tijd om te wachten.
Het is de eerste keer dat ik gyros maak. Volgens mij zag het er wel goed uit...
Even snijden en op het broodje met een zelfgemaakte tsatiki saus.
Het was heerlijk. De kinderen vonden dit wel een goed plan voor elk weekend...
Ik hoop dat het goed gaat met de foto's. Ik voeg ze als bestand tie. Eerst de ingrediënten op het aanrecht met als vlees een stuk procureur. Voor de oplettende kijker....de spaghetti hoort er niet bij

Eerst even de procureur snijden en de marinade maken.
Daarna het vlees even in de bekende Zweedse zak samen met de marinade.
Nadat de marinade in de koeling goed in het vlees getrokken was de paprika gesneden en een ui door de helft. Toen werd het tijd voor het rijgen aan de spit.
The bastard was inmiddels op temperatuur en toen kon het spit op de nieuwe rotisserie.
Toen was het tijd om te wachten.
Het is de eerste keer dat ik gyros maak. Volgens mij zag het er wel goed uit...
Even snijden en op het broodje met een zelfgemaakte tsatiki saus.
Het was heerlijk. De kinderen vonden dit wel een goed plan voor elk weekend...