Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
kilootje, neem de volgende keer dun gesneden procureur. Vlees was nu wat aan de droge kantEddeped zei:Dat ziet er mooi uit, ga ik zeker ook eens proberen, heb zo'n soort houder voor kip. Hoeveel vlees heb je hier op zitten, kilo of 2?
Direct opetenRvH6511 zei:Nog een vraagje Ceriel,
het afgesneden vlees haal je dat direct weg of laat je dat nog liggen in het randje. (zoals op de vijfde foto?)
Of was dat net na het nemen van de foto en heb je het daarna gelijk weggehaald.
Geen idee, ik heb geen spit...blefke zei:Hoe lang moet het vlees ongeveer aan het spit draaien voordat het klaar is?
Waarschijnlijk ga ik jou recept a.s. vrijdag maken.
Ben nog aan het twijfelen tussen een kip aan het spit of gyros
Blefke
Dat klinkt goed.Ceriel zei:Direct opetenRvH6511 zei:Nog een vraagje Ceriel,
het afgesneden vlees haal je dat direct weg of laat je dat nog liggen in het randje. (zoals op de vijfde foto?)
Of was dat net na het nemen van de foto en heb je het daarna gelijk weggehaald.![]()
Ok THXCeriel zei:Geen idee, ik heb geen spit...blefke zei:Hoe lang moet het vlees ongeveer aan het spit draaien voordat het klaar is?
Waarschijnlijk ga ik jou recept a.s. vrijdag maken.
Ben nog aan het twijfelen tussen een kip aan het spit of gyros
Blefke
Zal niet heel lang zijn omdat je er telkens een dun laagje afsnijdt