Beef en Steak

Gyros zonder spit

Lekker bezig!!
 
Heerlijk en inventief. Dacht Jamie Oliver ook zoiets een keer te hebben zien doen. Ga jouw idee onthouden :)
 
Eddeped zei:
Dat ziet er mooi uit, ga ik zeker ook eens proberen, heb zo'n soort houder voor kip. Hoeveel vlees heb je hier op zitten, kilo of 2?
kilootje, neem de volgende keer dun gesneden procureur. Vlees was nu wat aan de droge kant
 
Hoe lang moet het vlees ongeveer aan het spit draaien voordat het klaar is?
Waarschijnlijk ga ik jou recept a.s. vrijdag maken.
Ben nog aan het twijfelen tussen een kip aan het spit of gyros ;)

Blefke
 
Nog een vraagje Ceriel,
het afgesneden vlees haal je dat direct weg of laat je dat nog liggen in het randje. (zoals op de vijfde foto?)
Of was dat net na het nemen van de foto en heb je het daarna gelijk weggehaald.
 
RvH6511 zei:
Nog een vraagje Ceriel,
het afgesneden vlees haal je dat direct weg of laat je dat nog liggen in het randje. (zoals op de vijfde foto?)
Of was dat net na het nemen van de foto en heb je het daarna gelijk weggehaald.
Direct opeten  :D
 
blefke zei:
Hoe lang moet het vlees ongeveer aan het spit draaien voordat het klaar is?
Waarschijnlijk ga ik jou recept a.s. vrijdag maken.
Ben nog aan het twijfelen tussen een kip aan het spit of gyros ;)

Blefke
Geen idee, ik heb geen spit...
Zal niet heel lang zijn omdat je er telkens een dun laagje afsnijdt
 
Ceriel zei:
RvH6511 zei:
Nog een vraagje Ceriel,
het afgesneden vlees haal je dat direct weg of laat je dat nog liggen in het randje. (zoals op de vijfde foto?)
Of was dat net na het nemen van de foto en heb je het daarna gelijk weggehaald.
Direct opeten  :D
Dat klinkt goed. :D :D
 
Ceriel zei:
blefke zei:
Hoe lang moet het vlees ongeveer aan het spit draaien voordat het klaar is?
Waarschijnlijk ga ik jou recept a.s. vrijdag maken.
Ben nog aan het twijfelen tussen een kip aan het spit of gyros ;)

Blefke
Geen idee, ik heb geen spit...
Zal niet heel lang zijn omdat je er telkens een dun laagje afsnijdt
Ok THX
 
Terug
Bovenaan Onderaan