- Berichten
- 46
ik heb een "Gusta BBQ grill smoker" gekocht toen hij in de aanbieding was bij de AH.
info: https://gusta-online.nl/gusta-bbq-king-smoker-roker
ziet er leuk uit, klein genoeg om mee te nemen op vakantie en blijkt het echt ruk te zijn als smoker is het nog steeds een leuke grill. (denk ik)
er zit een verdeel scherm in, zodat je kan kiezen tussen een groot stuk voor je houtskool of een kleiner stuk. (ik heb nu helaas geen foto's bij de hand, voor foto's zie bovenstaande link)
ik heb hem nu twee keer "geprobeerd"
eerste keer met (lidl) briketten, eerst in de starter en toen in de Gusta BBQ, nu gebruik ik het kleine deel en ik heb er ongeveer 6 tot 8 briketten in gedaan. (lidl briketten zijn kleiner dan de fire up kokos briketten)
de temperatuur schiet omhoog natuurlijk, maar blijf een half uurtje / 3 kwartier hangen en gaat daarna zakken, terwijl alle ventilatie gaten open staan.
de briketten gaan uiteindelijk zelfs uit zonder helemaal op te branden.
met houtskool heb ik iets beter resultaat maar nog steeds gaan ze uit voor ze helemaal op zijn terwijl alles open staat.
nu ben ik aan het denken om hem aan te passen zodat ik er wat meer mee kan doen op vakantie.
zelf zat ik te denken om als eerste de schoorsteen aan te passen door het rooster te verwijderen en hierdoor een betere flow te krijgen.
ik ben benieuwd wat jullie er van denken
info: https://gusta-online.nl/gusta-bbq-king-smoker-roker
ziet er leuk uit, klein genoeg om mee te nemen op vakantie en blijkt het echt ruk te zijn als smoker is het nog steeds een leuke grill. (denk ik)
er zit een verdeel scherm in, zodat je kan kiezen tussen een groot stuk voor je houtskool of een kleiner stuk. (ik heb nu helaas geen foto's bij de hand, voor foto's zie bovenstaande link)
ik heb hem nu twee keer "geprobeerd"
eerste keer met (lidl) briketten, eerst in de starter en toen in de Gusta BBQ, nu gebruik ik het kleine deel en ik heb er ongeveer 6 tot 8 briketten in gedaan. (lidl briketten zijn kleiner dan de fire up kokos briketten)
de temperatuur schiet omhoog natuurlijk, maar blijf een half uurtje / 3 kwartier hangen en gaat daarna zakken, terwijl alle ventilatie gaten open staan.
de briketten gaan uiteindelijk zelfs uit zonder helemaal op te branden.
met houtskool heb ik iets beter resultaat maar nog steeds gaan ze uit voor ze helemaal op zijn terwijl alles open staat.
nu ben ik aan het denken om hem aan te passen zodat ik er wat meer mee kan doen op vakantie.
zelf zat ik te denken om als eerste de schoorsteen aan te passen door het rooster te verwijderen en hierdoor een betere flow te krijgen.
ik ben benieuwd wat jullie er van denken
