Hi allen,
Ik heb een vraagje:
Binnenkort ga ik pulled pork server voor 22 volwassenen en 6/7 kinderen.
Hiervoor heb ik inmiddels 6,3 kg procureur klaar liggen. Ik ga even uit van 125 gram per broodje en hoop daarmee dan voldoende te hebben.
Het betreft 2 stukken van ieders +- 3 kilo. En mijn ervaring is dat wanneer ik deze tegelijkertijd bereid het echt extreem lang duurt voordat ze op de gewenste 85+ graden zitten.
Tijdens een vorige bereiding was ik er bijna 24 uur mee bezig. En dan heb ik ze nog rond de 70 graden ingepakt ook.
Is er een mogelijkheid dit te versnellen? Is het dan beter dat ik ze apart van elkaar bereid? Of zijn er ook nog andere opties?
Ik heb een vraagje:
Binnenkort ga ik pulled pork server voor 22 volwassenen en 6/7 kinderen.
Hiervoor heb ik inmiddels 6,3 kg procureur klaar liggen. Ik ga even uit van 125 gram per broodje en hoop daarmee dan voldoende te hebben.
Het betreft 2 stukken van ieders +- 3 kilo. En mijn ervaring is dat wanneer ik deze tegelijkertijd bereid het echt extreem lang duurt voordat ze op de gewenste 85+ graden zitten.
Tijdens een vorige bereiding was ik er bijna 24 uur mee bezig. En dan heb ik ze nog rond de 70 graden ingepakt ook.
Is er een mogelijkheid dit te versnellen? Is het dan beter dat ik ze apart van elkaar bereid? Of zijn er ook nog andere opties?