sjonny1989
Tondelzoeker
- Berichten
- 21
Hallo allemaal,
Mij is gevraagd om een bbq te regelen voor 12 mensen, ik heb ze al meerdere keren vlees voor geschoteld zoals spareribs, picanha, tomahawk in de grotere groep meerdere keren broodje hamburger.
Nu is het de beurt voor de verjaardag iets te doen het hoeft allemaal niet moeilijk vinden ze nou dat scheelt als het hobby is vind ik het heerlijk om er de hele dag mee bezig te zijn met voorbereiden enzo.
Nou is mijn vraag ik wil een plank maken omdat 10 kilo spareribs maak ik ook iedereen blij mee maar ja dat is ook maar zo spareribs ik wil iets maken dat je denk ooo dit is lekker maar dat ook ik probeer daarbij ook na te denken over de temperatuur van de mijn kamado
Ik zat zelf te denken aan een goeie grote picanha, knapperig buikspek en dan nog iets dacht moinkballs of iets met kip alleen dan is de vraag wat voor kip zou ook wel als 3e vis erbij willen doen maar ja vlees en vis smaken op de zelfde bbq lijkt me nou niet zo perfecte combi.
wat extra info ik heb een grillguru large en eventueel ook nog een weber 57 (de weber is echt als het moet)
hebben jullie ideeën voor een plak of misschien wel een hele andere kijk om al die mondjes te vullen met een speciaaltje
Mij is gevraagd om een bbq te regelen voor 12 mensen, ik heb ze al meerdere keren vlees voor geschoteld zoals spareribs, picanha, tomahawk in de grotere groep meerdere keren broodje hamburger.
Nu is het de beurt voor de verjaardag iets te doen het hoeft allemaal niet moeilijk vinden ze nou dat scheelt als het hobby is vind ik het heerlijk om er de hele dag mee bezig te zijn met voorbereiden enzo.
Nou is mijn vraag ik wil een plank maken omdat 10 kilo spareribs maak ik ook iedereen blij mee maar ja dat is ook maar zo spareribs ik wil iets maken dat je denk ooo dit is lekker maar dat ook ik probeer daarbij ook na te denken over de temperatuur van de mijn kamado
Ik zat zelf te denken aan een goeie grote picanha, knapperig buikspek en dan nog iets dacht moinkballs of iets met kip alleen dan is de vraag wat voor kip zou ook wel als 3e vis erbij willen doen maar ja vlees en vis smaken op de zelfde bbq lijkt me nou niet zo perfecte combi.
wat extra info ik heb een grillguru large en eventueel ook nog een weber 57 (de weber is echt als het moet)
hebben jullie ideeën voor een plak of misschien wel een hele andere kijk om al die mondjes te vullen met een speciaaltje