- Berichten
- 352
Zo, een mijlpaal. Mijn eerste post in deze sectie.
Grilworst, gewoon eens proberen. Voor mij totaal onbekend. Grotendeels de werkwijze van ewald en sander72 aangehouden.
Kipgehakt gebruikt, restje geraspte kaas, 2 jalapenjo's en kiprub.
Mengen met de hand en een klein beetje koud water.
Superstrakke worst gerold in vershoudfolie. Erg tevreden hierover. Gewoon de tuutjes heel vaak draaien zodat het strak wordt. De volgende worst ga ik wel iets dunner maken...
Uurtje op ongeveer 80 graden.
Niet eens terug gekoeld, direct afgrillen.
Heerlijk. En leuk om te maken. Eindeloze variaties mogelijk. Dobbelsteentjes kaas zijn wel speelser dan de geraspte kaas die ik gebruikte.
Ga ik vaker doen.
En collega BBQers zonder fancy apparatuur, het is echt goed te doen zonder duur materiaal.
Grilworst, gewoon eens proberen. Voor mij totaal onbekend. Grotendeels de werkwijze van ewald en sander72 aangehouden.
Kipgehakt gebruikt, restje geraspte kaas, 2 jalapenjo's en kiprub.
Mengen met de hand en een klein beetje koud water.
Superstrakke worst gerold in vershoudfolie. Erg tevreden hierover. Gewoon de tuutjes heel vaak draaien zodat het strak wordt. De volgende worst ga ik wel iets dunner maken...
Uurtje op ongeveer 80 graden.
Niet eens terug gekoeld, direct afgrillen.
Heerlijk. En leuk om te maken. Eindeloze variaties mogelijk. Dobbelsteentjes kaas zijn wel speelser dan de geraspte kaas die ik gebruikte.
Ga ik vaker doen.
En collega BBQers zonder fancy apparatuur, het is echt goed te doen zonder duur materiaal.