- Berichten
- 135
Na lange tijd weer een een post.
Vandaag; makkelijk en snel. Geïnspireerd op een eerdere post hier van een ander lid, aflevering van bbqstreet nog even snel terug gekeken en gaan met die banaan, of Kamado.. Vandaag gebruik gemaakt van Little Grizzly.
Begonnen met de kippendijen in de cajun kruiden te zetten. Vervolgens de saus gemaakt.
- Frietsaus
- Karnemelk
- Zure room
- Bieslook
- Peterselie
- Dille
- P&Z
Spekrepen beetje aan grillen, wij houden niet zo van krokant dus lekker soppig gelaten. Kipdij ernaast. Ik heb ze afgelakt in een BBQ saus waarbij extra honing is toegevoegd.
Wraps uitgevoerd met slamix ipv spinazie, rauwe uienringen, mozzarella, parmezaan, cheddar en het voorgebakken spel. Kipdij in reepjes erop en vervolgens wraps en al nog kort op bbq voor de streepjes.
Makkelijk te maken en ontzettend lekker! Om deze post wat kracht bij te geven volgen hier de plaatjes.
Vandaag; makkelijk en snel. Geïnspireerd op een eerdere post hier van een ander lid, aflevering van bbqstreet nog even snel terug gekeken en gaan met die banaan, of Kamado.. Vandaag gebruik gemaakt van Little Grizzly.
Begonnen met de kippendijen in de cajun kruiden te zetten. Vervolgens de saus gemaakt.
- Frietsaus
- Karnemelk
- Zure room
- Bieslook
- Peterselie
- Dille
- P&Z
Spekrepen beetje aan grillen, wij houden niet zo van krokant dus lekker soppig gelaten. Kipdij ernaast. Ik heb ze afgelakt in een BBQ saus waarbij extra honing is toegevoegd.
Wraps uitgevoerd met slamix ipv spinazie, rauwe uienringen, mozzarella, parmezaan, cheddar en het voorgebakken spel. Kipdij in reepjes erop en vervolgens wraps en al nog kort op bbq voor de streepjes.
Makkelijk te maken en ontzettend lekker! Om deze post wat kracht bij te geven volgen hier de plaatjes.