BasBQ
Beef en Steak

Goulash van wild zwijn met gepofte zoete aardappel.

 
 

Zwemjerot

Tondelzoeker
Berichten
17
Heerlijke wild zwijn goulash uit de Dutch Oven. Met rode wijn, verschillende paddenstoelen en cranberry’s, afgeblust met slagroom. On the side nog een gepofte zoete aardappel met crème fraishe. Smullen maar!
CFB6B010-D401-4C23-972C-CF265B7ABA4B.jpeg

CFB6B010-D401-4C23-972C-CF265B7ABA4B.jpeg


E021505E-8467-44B0-9422-08F942A33787.jpeg


5944EF81-272F-4CB6-BEA0-3623FA33FF20.jpeg


75D02529-B57E-415A-8797-B611474C3D0A.jpeg


7B0302E7-5340-49DE-99E8-C635DDC7F8B7.jpeg


D79D4628-85A5-4D7C-9C4F-A0637158ABEB.jpeg
 
Dat ziet er lekker uit. Smaakt prima volgens mij. Ben je er lang mee bezig geweest?
 
Dat ziet er lekker uit. Smaakt prima volgens mij. Ben je er lang mee bezig geweest?
Kamado voorbereiden directe warmte tot 200 graden. (20 minuten) groente snijden, 15 minuten, vlees dichtschroeien, dan vlees er uit, uien en andere groenten glazig bakken. (10 minuten) kamado naar indirect een temperatuur zo’n 175 graden. Alles in de pot en ruim 2 uur pruttelen. Na een uur de paddestoelen en de cranberry’s er bij. Als het klaar is de slagroom er op. Alles bij elkaar een middagje bezig geweest dus.
 
Ziet er goed uit!

Wild in een stoofpotje is altijd lekker.
 
Terug
Bovenaan Onderaan