- Berichten
- 323
De vorige keer, als nieuweling, had ik pulled porc gemaakt en wat weinig foto's van de voorbereiding gemaakt. Ondanks dat heb ik toch een Knorretje ontvangen.
Dat wil ik vandaag even goed maken.
Gisteren heb ik de procureur geïnjecteerd en voorzien van een all purpuse rub.
Vanmorgen om 9:50 kon het vlees vanuit de koeling op de Q.
Na een 5 uurtjes heb ik hem denk ik iets te veel in de glacé gezet. Het gevolg was dat er een tijdje geen temperatuur in kwam. ik heb dit gecorrigeerd door na 2 uur de overvloedige glacé er met een doekje af te halen. Daarna ging het beter. Ik heb hem in de folie gezet en de temperatuur laten oplopen tot 93 graden. In totaal heeft dit varkentje 10 uur op de barbecue gelegen.
Lekker even uit laten stomen en vervolgens in een tempex doos onder wat handdoeken tot rust laten komen. Ondertussen heb ik de eindsaus gemaakt en toen was het tijd om te pullen. Een broodje sla als bodembedekker et voilà.
Ik heb nog wat over. De vorige keer heeft mijn vrouw deze verwerkt in een spaghetti. Ik denk nog na wat ik er nu mee gaan doen.
Gelukkig hebben we de foto's nog:
Dat wil ik vandaag even goed maken.
Gisteren heb ik de procureur geïnjecteerd en voorzien van een all purpuse rub.
Vanmorgen om 9:50 kon het vlees vanuit de koeling op de Q.
Na een 5 uurtjes heb ik hem denk ik iets te veel in de glacé gezet. Het gevolg was dat er een tijdje geen temperatuur in kwam. ik heb dit gecorrigeerd door na 2 uur de overvloedige glacé er met een doekje af te halen. Daarna ging het beter. Ik heb hem in de folie gezet en de temperatuur laten oplopen tot 93 graden. In totaal heeft dit varkentje 10 uur op de barbecue gelegen.
Lekker even uit laten stomen en vervolgens in een tempex doos onder wat handdoeken tot rust laten komen. Ondertussen heb ik de eindsaus gemaakt en toen was het tijd om te pullen. Een broodje sla als bodembedekker et voilà.
Ik heb nog wat over. De vorige keer heeft mijn vrouw deze verwerkt in een spaghetti. Ik denk nog na wat ik er nu mee gaan doen.
Gelukkig hebben we de foto's nog:
Laatst bewerkt: