Ambupleeg
Tondelzoeker
- Berichten
- 2
Mijn naam is Sander en als het goed is komt deze week mijn nieuwe BBQ; een Bastard VX Large. Voor wat betreft de Kamado ben ik zo groen als gras, ik ben overstag gegaan door de vele positieve verhalen van vrienden en collega's.
Hiervoor heb ik enige ervaring met een Boretti Barilo die ik voor het directe werk gebruik en een Weber Smokey Mountain voor de low&slow sessies.
Uiteraard ben ik erg nieuwsgierig naar tips en ervaringen om zo nieuwe technieken en vooral nieuwe gerechten te leren die op de Kamado gemaakt kunnen worden.
In het begin zal ik op het forum waarschijnlijk veel lezen en/of vragen om zo uiteindelijk ook wat te kunnen gaan bijdragen!
Tips voor een mooie workshop met de kamado zijn ook altijd welkom!
Hiervoor heb ik enige ervaring met een Boretti Barilo die ik voor het directe werk gebruik en een Weber Smokey Mountain voor de low&slow sessies.
Uiteraard ben ik erg nieuwsgierig naar tips en ervaringen om zo nieuwe technieken en vooral nieuwe gerechten te leren die op de Kamado gemaakt kunnen worden.
In het begin zal ik op het forum waarschijnlijk veel lezen en/of vragen om zo uiteindelijk ook wat te kunnen gaan bijdragen!
Tips voor een mooie workshop met de kamado zijn ook altijd welkom!