Hi,
Ik ben Dick (bouwjaar 76) en woon in het zuid-oosten van het land. Ik woon samen met een vegetariër en eet zelf ook meest vegetarisch. Maar eens in de zoveel tijd steek ik de Weber MTP-57 aan en verwen mezelf met een goed stuk vlees. Soms is het iets snels en soms is het iets wat wat meer tijd vergt zoals spare-ribs of pulled pork. Ook maak ik af toe vis klaar en natuurlijk ook regelmatig vegetarische gerechten. Ik las hier al regelmatig wat op het forum en kijk altijd met veel plezier de filmpjes van Dennis, maar ik heb nu een vraag en dat was een mooie aanleiding om me aan te melden en me ook even kort voor te stellen.
Groeten,
Dick
Ik ben Dick (bouwjaar 76) en woon in het zuid-oosten van het land. Ik woon samen met een vegetariër en eet zelf ook meest vegetarisch. Maar eens in de zoveel tijd steek ik de Weber MTP-57 aan en verwen mezelf met een goed stuk vlees. Soms is het iets snels en soms is het iets wat wat meer tijd vergt zoals spare-ribs of pulled pork. Ook maak ik af toe vis klaar en natuurlijk ook regelmatig vegetarische gerechten. Ik las hier al regelmatig wat op het forum en kijk altijd met veel plezier de filmpjes van Dennis, maar ik heb nu een vraag en dat was een mooie aanleiding om me aan te melden en me ook even kort voor te stellen.
Groeten,
Dick