Goedeavond,
Zojuist lid geworden van dit forum nadat ik al meermaals wat informatie had opgezocht via google en hier terecht kwam.
Heb nu bijna een jaar een Kamado en al het een en ander gemaakt! Spareribs, pulled pork, moink balls, picanha, Bavette, Frikandel burnt ends (zijn nog lekker ook!) en uiteraard wat burgers etc. Ook al wat mindere eindresultaten gehad, maar dat hoort erbij!
Kom zo af en toe wel wat dingen tegen waarvan ik denk: Dat wil ik toch is navragen dus ik zal hier en daar wat vragen stellen... Ook zal ik wat fotos/een kort verslag plaatsen als ik iets lekkers gemaakt heb.
Alvast bedankt voor jullie gedeelde info/kennis.
Michel
Zojuist lid geworden van dit forum nadat ik al meermaals wat informatie had opgezocht via google en hier terecht kwam.
Heb nu bijna een jaar een Kamado en al het een en ander gemaakt! Spareribs, pulled pork, moink balls, picanha, Bavette, Frikandel burnt ends (zijn nog lekker ook!) en uiteraard wat burgers etc. Ook al wat mindere eindresultaten gehad, maar dat hoort erbij!
Kom zo af en toe wel wat dingen tegen waarvan ik denk: Dat wil ik toch is navragen dus ik zal hier en daar wat vragen stellen... Ook zal ik wat fotos/een kort verslag plaatsen als ik iets lekkers gemaakt heb.
Alvast bedankt voor jullie gedeelde info/kennis.
Michel