Beef en Steak

Gietijzeren week

 
 
 
 

Peter64

Gerijpt
Berichten
4.880
Met wat horten, stoten, regen en onvoorziene zaken, toch 3 gerechten gietijzeren pannen op de Q gemaakt.

Shakshuka uit de wok

Eerst lekker wokken, dan temperen en de eitjes lekker laten sudderen. Tijdsduur 20 min.

IMG_4755.JPG


IMG_4757.JPG


Paella uit de skillet en de wok
Nog nooit gemaakt. Maak hier een apart draadje van. Speciaal voor de vergeten erwtjes
Iets te stevig gekruid, :unsure:. Lezen blijft lastig ;). Gelukkig was voldoende bluswater aanwezig. 🍻
In totaal (excl. snijwerk en voorbereiding) 1,5h op de Q, waarvan alleen al 30' voor het garen van de paella

IMG_4765.JPG


IMG_4768.JPG


IMG_4770.jpg


IMG_4774.JPG


Okinomiyaki op de weber bakplaat.
Q op 200 C. Indirect garen, boven de kolen voorzien van een kleurtje. Duur 30 á 40 min met 1 keer keren.
Wordt nu echt eens tijd om de garneerspuit te gaan zoeken.

IMG_4776.JPG
IMG_4777.JPG
IMG_4778.JPG


Recepten moet ik nog verder leesbaar maken. Indien gewenst wil ik die uiteraard delen.
 
Altijd fijn op gietijzer koken,heerlijke plaatjes.
 
Ziet er allemaal heerlijk uit!
 
Goed bezig geweest Peter. Recepten worden zeer gewaardeerd.
 
Mooie plaatjes Peter, ziet er lekker culinair uit!
 
Dat ziet er zeker lekker uit, mooie plaatjes weer.
Ik moest wel even Google raadplegen wat Okinomiyaki was ..
 
Terug
Bovenaan Onderaan