- Berichten
- 4.880
Met wat horten, stoten, regen en onvoorziene zaken, toch 3 gerechten gietijzeren pannen op de Q gemaakt.
Shakshuka uit de wok
Eerst lekker wokken, dan temperen en de eitjes lekker laten sudderen. Tijdsduur 20 min.
Paella uit de skillet en de wok
Nog nooit gemaakt. Maak hier een apart draadje van. Speciaal voor de vergeten erwtjes
Iets te stevig gekruid, . Lezen blijft lastig . Gelukkig was voldoende bluswater aanwezig.
In totaal (excl. snijwerk en voorbereiding) 1,5h op de Q, waarvan alleen al 30' voor het garen van de paella
Okinomiyaki op de weber bakplaat.
Q op 200 C. Indirect garen, boven de kolen voorzien van een kleurtje. Duur 30 á 40 min met 1 keer keren.
Wordt nu echt eens tijd om de garneerspuit te gaan zoeken.
Recepten moet ik nog verder leesbaar maken. Indien gewenst wil ik die uiteraard delen.
Shakshuka uit de wok
Eerst lekker wokken, dan temperen en de eitjes lekker laten sudderen. Tijdsduur 20 min.
Paella uit de skillet en de wok
Nog nooit gemaakt. Maak hier een apart draadje van. Speciaal voor de vergeten erwtjes
Iets te stevig gekruid, . Lezen blijft lastig . Gelukkig was voldoende bluswater aanwezig.
In totaal (excl. snijwerk en voorbereiding) 1,5h op de Q, waarvan alleen al 30' voor het garen van de paella
Okinomiyaki op de weber bakplaat.
Q op 200 C. Indirect garen, boven de kolen voorzien van een kleurtje. Duur 30 á 40 min met 1 keer keren.
Wordt nu echt eens tijd om de garneerspuit te gaan zoeken.
Recepten moet ik nog verder leesbaar maken. Indien gewenst wil ik die uiteraard delen.