- Berichten
- 547
Daar de personeelsvereniging tijdens Pasen een varkensrollade uitdeelde, voor mij een uitgelezen kans weer eens een rollade op de Q te rollen!
Deze was al gekruid met je standaard “rolladekruiden”. Ik heb er zelf nog een kleine blend van kruiden bij gedaan om tot een mooi geheel te komen.
M’n souschefje wilde wederom helpen, wat uiteraard geen probleem was! We begonnen met het uitrollen, toen ingesmeerd met de BBQ saus die ik nog over had van de Brisket vorige week. Daar overheen kaas en ham (naar idee van het souschefke ). En rollen maar!
Rub aangebracht, in bacon gewikkeld en een nachtje in de koelkast laten genieten.
Rond 1500 de Q aangezet, indirect op 150 graden. Kon Elin ondertussen nog even de rollade lakken met de BBQ saus.
Toen mocht hij erop. 2,5 uur later was hij mooi op temperatuur. Laten rusten, lang kwartiertje hoor, maar daarna aanvallen, gelukkig!
Hij was heerlijk aldus het hele gezin
Deze was al gekruid met je standaard “rolladekruiden”. Ik heb er zelf nog een kleine blend van kruiden bij gedaan om tot een mooi geheel te komen.
M’n souschefje wilde wederom helpen, wat uiteraard geen probleem was! We begonnen met het uitrollen, toen ingesmeerd met de BBQ saus die ik nog over had van de Brisket vorige week. Daar overheen kaas en ham (naar idee van het souschefke ). En rollen maar!
Rub aangebracht, in bacon gewikkeld en een nachtje in de koelkast laten genieten.
Rond 1500 de Q aangezet, indirect op 150 graden. Kon Elin ondertussen nog even de rollade lakken met de BBQ saus.
Toen mocht hij erop. 2,5 uur later was hij mooi op temperatuur. Laten rusten, lang kwartiertje hoor, maar daarna aanvallen, gelukkig!
Hij was heerlijk aldus het hele gezin