BasBQ
Beef en Steak

Gevulde varkensfilet

 
 
 
 

Pascal

Gemarineerd
Berichten
1.843
Ik zat te twijfelen wat te doen met een stuk varkensfilet wat ik had liggen. Ik kwam dit recept van @Bucari007 tegen. Ik zoiets al eens gezien op een filmpje van een Duitse Qer. Vond het gelijk een goed idee.
20210429_172615.jpg


Ik heb omdat in het recept stond dat je alleen de cheddar proeft de andere kazen weggelaten. Ik had helaas niet de juiste spek om een matje te vlechten. Dus zo goed mogelijk mijn best gedaan.
20210429_173051.jpg
20210429_180147.jpg
20210429_180609.jpg

De rub van Bughouse smoker gebruikt en de saus van Sweet Baby Ray's.

Temp van de Q op 150c en de GrillEye op 68c ingesteld.
20210429_181528.jpg
20210429_182240.jpg

Beetje hickory hout voor de rook.

20210429_192838.jpg

Laatste 15 minuten ingesmeerd met de saus.
20210429_195725.jpg

Toen de 68c bereikt werd het vlees van het rooster gehaald en even laten liggen. In de tussentijd wat witlof op het gietijzer gelegd. Al met al een heerlijk maaltje. Vlees was heerlijk. Iedereen genoot ervan.
20210429_200247.jpg
20210429_200734.jpg
20210429_200832.jpg
20210429_201440.jpg

Bedankt voor het kijken.
 
Het ziet er heerlijk uit, geloof graag dat ze het heerlijk vonden.
 
Ziet er goed uit hoor!! Lekker man! En niet te zuinig met de cheddar!! Heel goed..

Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
 
Lekker hoor. Kook je die witlof eerst voor of gaat die er zo op?
 
Ziet er lekker uit, zou ik ook lusten.
 
Zo dat ziet er erg lekker uit, dat zal smullen zijn geweest. Wij eten regelmatig witlof van de Q maar dan op deze manier🥰

 
Een heel mooie variant om een filet te bereiden. Bedankt voor het delen. Gaat op de to do list.
 
dat ziet er goed uit zeg.
geloof graag dat het smaakte.
 
Hey Pascal dit is erg mooi man!
FF bookmarken in mn receptenapp,thanks voor het delen (y) 🔥
 
Matje paste er toch mooi omheen zo, zal zekers gesmaakt hebben
 
Terug
Bovenaan Onderaan