- Berichten
- 1.775
Om mijn 1e tapatalk post te proberen hier wat plaatjes.
Voor de vulling gebruikte ik een bosje peterselie, 4 teentjes knoflook, 1 el. venkel zaadjes, 2 el. rozijnen en een scheut olijfolie. Dit alles fijn maken in een keukenmixer.
Dan vlinderen we de Pork Roast.
En gaat de vulling erin.
Verder wat plakken ontbijtspek.
Dan klappen we het geheel weer dicht en knopen hem op met slagerstouw.
Aan de buitenkant ging een Jamaican rub van Verstegen, lekker pittig rubje.
De gas barbecue was voorverwarmd naar 180 gr. en als de Weber pecan wood chips roken kon het ribstuk erop.
Bij een kern van 55 gr. kon het vlees eraf.
Na een half uurtje rusten onder een losjes laagje alu folie werd het tijd om te gaan snijden.
Ik zou zeggen eet smakelijk.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Voor de vulling gebruikte ik een bosje peterselie, 4 teentjes knoflook, 1 el. venkel zaadjes, 2 el. rozijnen en een scheut olijfolie. Dit alles fijn maken in een keukenmixer.
Dan vlinderen we de Pork Roast.
En gaat de vulling erin.
Verder wat plakken ontbijtspek.
Dan klappen we het geheel weer dicht en knopen hem op met slagerstouw.
Aan de buitenkant ging een Jamaican rub van Verstegen, lekker pittig rubje.
De gas barbecue was voorverwarmd naar 180 gr. en als de Weber pecan wood chips roken kon het ribstuk erop.
Bij een kern van 55 gr. kon het vlees eraf.
Na een half uurtje rusten onder een losjes laagje alu folie werd het tijd om te gaan snijden.
Ik zou zeggen eet smakelijk.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk