- Berichten
- 204
Vandaag voor het eerst een volledig gerecht gemaakt op de BBQ.
Punt paprika gevuld met een zelfgemaakte rub, geraspte kaas en ontbijtspek. De saté gemaakt van kippendij filet, welke ik heb klaargemaakt met een rub van No Rubbish (Sunny Stuff). En de gebakken aardappeltjes lekker makkelijk van de AH.
Het was wederom erg lekker.
Basis van de zelfgemaakte rub heb ik hier vandaan (maar ik heb er wat uit gelaten):
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
Punt paprika gevuld met een zelfgemaakte rub, geraspte kaas en ontbijtspek. De saté gemaakt van kippendij filet, welke ik heb klaargemaakt met een rub van No Rubbish (Sunny Stuff). En de gebakken aardappeltjes lekker makkelijk van de AH.
Het was wederom erg lekker.
Basis van de zelfgemaakte rub heb ik hier vandaan (maar ik heb er wat uit gelaten):
![2db861be4de9049083e3fcf0a33ccd12.jpg](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20220819/2db861be4de9049083e3fcf0a33ccd12.jpg)
![481ea277bd7e0762747cd934d7237ede.jpg](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20220819/481ea277bd7e0762747cd934d7237ede.jpg)
![4d7ce775c2de84200a17957a0453f794.jpg](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20220819/4d7ce775c2de84200a17957a0453f794.jpg)
![90b0ac580cb78c984c8dfcb05e65ce55.jpg](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20220819/90b0ac580cb78c984c8dfcb05e65ce55.jpg)
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk