- Berichten
- 5.531
Mijn meisje Jet was aan het zoeken naar iets lekkers, haar oog viel op de gevulde kippendijen uit de Fire en Food 01-13.
Hoe fout kunnen ze het in een magazine zetten, het recept zegt kipfilet en ze laten kippendijen op de foto's zien, maar goed..
Deze dus vanavond gemaakt en ze waren heerlijk!!!!
De vulling: roomkaas, kookroom, fijngesneden Lenteui, achterham in blokjes, groene olijven in plakjes, fijngehakte peterselie, gegrilde rode paprika (uit pot) in fijne stukjes, broodkruimels (panko), en een paar druppels tabasco.
De kip gekruid met Verstegen Spare rib kruiden (erg lekker op varken en kip, helaas alleen te koop in 1,5 kg verpakking bij de groothandel)
Hoe fout kunnen ze het in een magazine zetten, het recept zegt kipfilet en ze laten kippendijen op de foto's zien, maar goed..
Deze dus vanavond gemaakt en ze waren heerlijk!!!!
De vulling: roomkaas, kookroom, fijngesneden Lenteui, achterham in blokjes, groene olijven in plakjes, fijngehakte peterselie, gegrilde rode paprika (uit pot) in fijne stukjes, broodkruimels (panko), en een paar druppels tabasco.
De kip gekruid met Verstegen Spare rib kruiden (erg lekker op varken en kip, helaas alleen te koop in 1,5 kg verpakking bij de groothandel)










