Beef en Steak

Gevulde dorade met groene asperges en zoete aardappel friet

 
 

denman1710

Pitmaster
Berichten
545
Vandaag dorades bereid op het EI.
Oja en weer een tortilla.... .

Dorades gevuld met citroen, tomaat, rozemarijn, bieslook, venkel en olijfolie met knoflook.

Het EI steady op 180 graden en daarna 30 min (dorades van 500 gram stuk).

Daarna in de grote Weber viskorf en onderstaand is het resultaat.

Oja het smeersel was yoghurt gemixt met olijfolie, grove mosterd en honing.

Genoeg getikt.....foto's

59c9ca5fad08aca9005797c7a3ac4644.jpg
 

6485cd33df0ec1786681f1204bb556c4.jpg


73934303f6962f67aab62c8cd2822d35.jpg


5c6317acb9fca17b71418afb30ba8364.jpg


ad6b854439e2b5f45ca515c46c106f23.jpg


5f9aed154134aa3e69064958ab38c129.jpg


6b6a888a4a8a55c293db8618b96314c1.jpg


a953cc1f7a9f4dbd385d20519cbbd819.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

 
"It's an old Sicilian message. It means Luca Brasi sleeps with the fishes." -Sal Tessio in The Godfather
 
Ziet er eeg smakelijk uit.
Leuke aanpassingen aan je ei trouwens, die rvs gegraffeerde strip aan de voorkant en die schoorsteen.
 
Ja ik las de text in een ander topic van je, gave upgrade :D
 
Gegrilde Dorade is zo lekker. Deze ga ik zeker ook eens maken. Bedankt voor het delen
 
Lekker ziet er erg goed uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan