- Berichten
- 256
Na een post vanmorgen van PitmasterX van BBQ shotgun shells, ben ik vanavond de kast en vriezer ingedoken.
Pitmaster had de pastarolletjes al vervangen door wraps, maar aangezien die uit mijn voorraad waren verdwenen (2 puberdochters, need I say more?!) heb ik mijn toevlucht tot een stokbrood genomen.
Eigenlijk waren de meeste ingrediënten voor het gehakmengsel, met hier en daar een kleine variatie, soort van in huis.
Het mengsel was na wat snijwerk (uitje, paprika en wat kaas) zo gemaakt. Als rub heb ik de Pink Devil van No Rubbish gebruikt. De stokbroden gehalveerd en het gehaktmengsel met wat ontbijtspek erop.
Inmiddels was de Bastard op zo’n 170 graden en konden ze erop.
Na ongeveer een kwartiertje heb ik ze ingesmeerd met de pitmaster bbqsaus.
Toen dit laagje lekker plakkerig was en het gehakt ongeveer 72 graden mochten ze eraf en konden we smullen.
Een lekker last minute maaltje, al zeg ik het zelf!
Recept:: https://pitmasterx.com/recipe/214/taco-shotgun-shells
Pitmaster had de pastarolletjes al vervangen door wraps, maar aangezien die uit mijn voorraad waren verdwenen (2 puberdochters, need I say more?!) heb ik mijn toevlucht tot een stokbrood genomen.
Eigenlijk waren de meeste ingrediënten voor het gehakmengsel, met hier en daar een kleine variatie, soort van in huis.
Het mengsel was na wat snijwerk (uitje, paprika en wat kaas) zo gemaakt. Als rub heb ik de Pink Devil van No Rubbish gebruikt. De stokbroden gehalveerd en het gehaktmengsel met wat ontbijtspek erop.
Inmiddels was de Bastard op zo’n 170 graden en konden ze erop.
Na ongeveer een kwartiertje heb ik ze ingesmeerd met de pitmaster bbqsaus.
Toen dit laagje lekker plakkerig was en het gehakt ongeveer 72 graden mochten ze eraf en konden we smullen.
Een lekker last minute maaltje, al zeg ik het zelf!
Recept:: https://pitmasterx.com/recipe/214/taco-shotgun-shells
Laatst bewerkt: