- Berichten
- 33
Drie weken geleden wat meer vrienden over de vloer gehad.
Iedereen nam wat lekkers mee. Uiteindelijk natuurlijk veel te veel
En wat heb ik gemaakt als voorgerecht? Pulled pork natuurlijk. Doet het altijd goed!
De sessie heeft uiteindelijk 13 uur geduurd.
Alle foto's gelukt, op het eindresultaat op het broodje na... Geen foto te bekennen
Door het slechte weer ben ik in de deuropening van de schuur gaan staan.
Even roken met kers. Ik vind kers zooo ongelooflijk lekkere geur en smaak:
Hij glimt! :
Bark? Check :
Rookring? Check:
En uit elkaar met dat ding!
En dan als laatste, alles op een broodje met wat augurk :
Iedereen nam wat lekkers mee. Uiteindelijk natuurlijk veel te veel
En wat heb ik gemaakt als voorgerecht? Pulled pork natuurlijk. Doet het altijd goed!
De sessie heeft uiteindelijk 13 uur geduurd.
Alle foto's gelukt, op het eindresultaat op het broodje na... Geen foto te bekennen
Door het slechte weer ben ik in de deuropening van de schuur gaan staan.
Even roken met kers. Ik vind kers zooo ongelooflijk lekkere geur en smaak:
Hij glimt! :
Bark? Check :
Rookring? Check:
En uit elkaar met dat ding!
En dan als laatste, alles op een broodje met wat augurk :