- Berichten
- 48
Laatst in Duitsland tegen een aanbieding gelopen.
1 kilo procureur voor ?3,50.
Dus maar meteen een aantal ingeslagen.
Gisteren was ik vrij dus daags van te voren 1 procureur in de rub gezet.
In een istad zakje de koeling in en de volgende dag weer verder.
De volgende dag de koters naar school, moeder de vrouw aan de arbeid, dus gaat papa zijn gang in de tuin.
Rond 9.15 uur ging de varkensnek op de Q. (is niet gebeurd, zie ik nou)
Bij een kern van 70?C ingepakt in alu folie.
Bij een temperatuur van 85?C weer uitgepakt. Toen daalde de temperatuur enorm, ik zat binnen een mum van tijd weer op 72?C.
Ik heb hem maar laten liggen en ik durfde niet meer te kijken tot hij de 88?C aantikte.
Rond 16.45 uur begon de fantast te piepen en pakte ik hem weer in om hem te laten rusten.
Na een klein half uurtje rusttijd kon het vlees weer uitgepakt worden en de broodjes in de oven.
Het pullen is klaar....
En dan hier het eind resultaat.....
Het was erg lekker. Toch zijn er dingen die ik de volgend keer anders ga doen.
De volgende sessie wil ik graag op kokos briketten doen.
Ook ben ik van plan de volgende keer het vlees te injecteren.
Al met al een geslaagd projectje en gelukkig ligt er nog een stuk in de vriezer.
1 kilo procureur voor ?3,50.

Dus maar meteen een aantal ingeslagen.
Gisteren was ik vrij dus daags van te voren 1 procureur in de rub gezet.

In een istad zakje de koeling in en de volgende dag weer verder.

De volgende dag de koters naar school, moeder de vrouw aan de arbeid, dus gaat papa zijn gang in de tuin.
Rond 9.15 uur ging de varkensnek op de Q. (is niet gebeurd, zie ik nou)

Bij een kern van 70?C ingepakt in alu folie.

Bij een temperatuur van 85?C weer uitgepakt. Toen daalde de temperatuur enorm, ik zat binnen een mum van tijd weer op 72?C.
Ik heb hem maar laten liggen en ik durfde niet meer te kijken tot hij de 88?C aantikte.
Rond 16.45 uur begon de fantast te piepen en pakte ik hem weer in om hem te laten rusten.

Na een klein half uurtje rusttijd kon het vlees weer uitgepakt worden en de broodjes in de oven.

Het pullen is klaar....

En dan hier het eind resultaat.....

Het was erg lekker. Toch zijn er dingen die ik de volgend keer anders ga doen.
De volgende sessie wil ik graag op kokos briketten doen.
Ook ben ik van plan de volgende keer het vlees te injecteren.
Al met al een geslaagd projectje en gelukkig ligt er nog een stuk in de vriezer.