- Berichten
- 306
Vandaag een klein feestje, dus samen met @Zzzjon gisteren het vlees in de kruiden gezet.
Een stukje brisket (whole packer bijna 7kg) en een Boston Butt van iets meer dan 7kg.
En in de avond nog een biertje met het mooie weer, gezellig en dan komt het weer binnen. We mogen uitslapen tot …. 02:00
klaar om te gaan stoken, en de brisket mag er op.
Rustig beginnen en tussendoor op de bank met kleine oogjes af en toe weg doezelen. Maar ja elke 30min wil de bbq weer een blok eiken hout eten. Die honger lijkt niet te stillen.
Nu het weer licht is gaat het voeden van de bbq door, de brisket mooi al ingepakt en de butt is lekker aan het omhoog kruipen in zijn temp.
L gelukkig zijn we met zijn 2e ik vergeet veel foto’s. Dit gaan we sowieso vaker samen doen weer !!
Een stukje brisket (whole packer bijna 7kg) en een Boston Butt van iets meer dan 7kg.
En in de avond nog een biertje met het mooie weer, gezellig en dan komt het weer binnen. We mogen uitslapen tot …. 02:00

Rustig beginnen en tussendoor op de bank met kleine oogjes af en toe weg doezelen. Maar ja elke 30min wil de bbq weer een blok eiken hout eten. Die honger lijkt niet te stillen.
Nu het weer licht is gaat het voeden van de bbq door, de brisket mooi al ingepakt en de butt is lekker aan het omhoog kruipen in zijn temp.
L gelukkig zijn we met zijn 2e ik vergeet veel foto’s. Dit gaan we sowieso vaker samen doen weer !!