Ik had nog een stuk zalm liggen. De bedoeling was om dit in de pan te bakken, maar als je eenmaal gerookte zalm van de Q gewend bent dan wil je eigenlijk niets anders.
Zalm droog gepekeld in 100 gram zout en 50 gram bruine suiker. Daarna laten drogen in de koelkast en op de bbq.
Pizza-van-het-rooster begint inmiddels een beetje een obsessie te worden... Deeg van 00 bloem en semolina daarna aan twee kanten grillen op het rooster en beleggen met wat tomaten en mozzarella. Niet authentiek, maar erg goede manier!
Ook nog een maiskolf, waarvan het omhulsel verbrandde, en wat lauwwarme aardbeien voor bij het ijs.
Nu een welverdiende Pegu Club cocktail - beetje smurfenkleur door gebruik van Blue Curacao ipv Cointreau - met bbq op de achtergrond.
Zalm droog gepekeld in 100 gram zout en 50 gram bruine suiker. Daarna laten drogen in de koelkast en op de bbq.
Pizza-van-het-rooster begint inmiddels een beetje een obsessie te worden... Deeg van 00 bloem en semolina daarna aan twee kanten grillen op het rooster en beleggen met wat tomaten en mozzarella. Niet authentiek, maar erg goede manier!
Ook nog een maiskolf, waarvan het omhulsel verbrandde, en wat lauwwarme aardbeien voor bij het ijs.
Nu een welverdiende Pegu Club cocktail - beetje smurfenkleur door gebruik van Blue Curacao ipv Cointreau - met bbq op de achtergrond.