- Berichten
- 193
Hallo,
naar aanleiding van dit recept:
Gerookte procureur
zou ik deze ook willen proberen, nu is mijn stuk vlees maar 500gr.
Wat ik denk te weten:
- pekelwater speelt de hoeveelheid niet echt een rol
- alle ingrediënten voor de pekel delen door 4
Wat ik niet weet:
- hoeveel colorozozout moet ik nu gebruiken, heb hier al veel over gelezen maar begrijp niet alles daarom ook mijn vraag hierover.
Hopelijk kan er iemand mij uitsluitsel geven zodat we zo vlug mogelijk kunnen starten
naar aanleiding van dit recept:
Gerookte procureur
zou ik deze ook willen proberen, nu is mijn stuk vlees maar 500gr.
Wat ik denk te weten:
- pekelwater speelt de hoeveelheid niet echt een rol
- alle ingrediënten voor de pekel delen door 4
Wat ik niet weet:
- hoeveel colorozozout moet ik nu gebruiken, heb hier al veel over gelezen maar begrijp niet alles daarom ook mijn vraag hierover.
Hopelijk kan er iemand mij uitsluitsel geven zodat we zo vlug mogelijk kunnen starten
