- Berichten
- 3.379
Vorige week mijn gerookte peper en zout maar weer eens aangevuld.
En als de CSG toch aan staat meteen maar een paar blokjes jonge kaas er op gelegd.
PeZo heeft zo'n 20 uur gerookt, en de kaas 2 uurtjes.
Rookmot gebruikt van appelhout.
En dan natuurlijk meteen ff vacuum verpakken.
Voor het complete verhaal, neem dan een kijkje op mijn blog.
http://macsbbqpit.blogspot.nl/2013/02/eigen-gerookte-pezo.html
Mac
En als de CSG toch aan staat meteen maar een paar blokjes jonge kaas er op gelegd.
PeZo heeft zo'n 20 uur gerookt, en de kaas 2 uurtjes.
Rookmot gebruikt van appelhout.




En dan natuurlijk meteen ff vacuum verpakken.



Voor het complete verhaal, neem dan een kijkje op mijn blog.
http://macsbbqpit.blogspot.nl/2013/02/eigen-gerookte-pezo.html
Mac