Beef en Steak

Gerookte noten.....en pindas

Dat heb ik nog nooit gedaan, worden ze niet heel vettig dan?
Nee valt wel mee. Ik gebruik ook maar heel weinig. Mocht je nog willen zouten of kruiden, dan plakt dat beter. Zelf wil ik nog wel eens wat Bbq kruiden of enkel oregano en beetje zout gebruiken.
 
Minimaal een uur op 100 graden, als je langer rookt wordt de worst steeds droger omdat het vet eruit smelt. Lekbakje is geen luxe. Gewoon lekker vol in de rook zetten.
Dankjewel voor de feedback Jeroen! Dan ga ik binnenkort een aan de slag met het roken van de peperworst, dat lijkt me namelijk wel lekker 😋
 
Afgelopen zaterdag weer een batch gemaakt. Het zou voldoende moeten zijn om de kerstdagen door te komen....😁

IMG20231216143557.jpg


IMG20231216125536.jpg
 
Waarom vacumeer je ze eigenlijk? Mijn ervaring is dat ze ruim 2 weken goed blijven in gewoon een afgesloten verpakking.
 
Terug
Bovenaan Onderaan