Beef en Steak

Gerookte knoflook

Is die plakkerigheid niet een laagje teer uit de rook wat aan de buitenkant van de knoflook is neergeslagen? Lijkt me niet heel gezond...
Zo lang het aan de buitenkant zit zal het iig geen kwaad kunnen denk ik, en het geeft wel een mooie bruine glans aan de knoflook :love:
 
Is die plakkerigheid niet een laagje teer uit de rook wat aan de buitenkant van de knoflook is neergeslagen? Lijkt me niet heel gezond...
Zo lang het aan de buitenkant zit zal het iig geen kwaad kunnen denk ik, en het geeft wel een mooie bruine glans aan de knoflook :love:
Waarschijnlijk, maar ik heb nog nooit de schil van knoflook gegeten, jij? 🤣

Ziet er supergaaf uit. Maar wat is hier precies de meerwaarde van? Ben totaal leek op dit gebied..
Hetzelfde als met de rest op je bbq. Smaak, hobby, bezigheidstherapie 😁. Ze zeggen ook nog houdbaarheid, maar voor mij de eerste 3😉.
 
Waarschijnlijk, maar ik heb nog nooit de schil van knoflook gegeten, jij? 🤣

hahah niet bewust iig, maar die irritante schilletjes blijven altijd overal aan plakken, dus waarschijnlijk is er wel meer dan eens eentje in de bodemloze put verdwenen ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan