Deze keer gewoon wat kruiden er over aangezien het teveel kip was voor in de brine. (8 halve)
Normaal 24 uur in de brine.
Genoeg extra voor kamperen en voor een keertje opwarmen
Gelukkig geen screen shot van de temperatuur want die knalde alle kanten op.
Met nieuwe blokjes hout te lang de lucht roosters open en temp ging vrij snel naar 400F. Roosters dicht, grote deur open want vlammen sloegen er uit hihi en weer verder. Uiteindelijk 3 1/2 uur door mijn eigen mismanagement ipv korter.
Voorheen deed ik alleen blokjes hout af en toe, nu gaan er dus hele stukken op. Even wennen.
Richt temperatuur was 220F en intern 160.
Resultaat was erg goed, maar weer te arbeidsintensief vergeleken met mijn oude Weber smoky mountain.
Normaal 24 uur in de brine.
Genoeg extra voor kamperen en voor een keertje opwarmen
Gelukkig geen screen shot van de temperatuur want die knalde alle kanten op.
Met nieuwe blokjes hout te lang de lucht roosters open en temp ging vrij snel naar 400F. Roosters dicht, grote deur open want vlammen sloegen er uit hihi en weer verder. Uiteindelijk 3 1/2 uur door mijn eigen mismanagement ipv korter.
Voorheen deed ik alleen blokjes hout af en toe, nu gaan er dus hele stukken op. Even wennen.
Richt temperatuur was 220F en intern 160.
Resultaat was erg goed, maar weer te arbeidsintensief vergeleken met mijn oude Weber smoky mountain.