Chiliribs
Tondelzoeker
- Berichten
- 9
Bij gebrek aan BBQ tijd vanavond en het komende weekend, maar even voor de lunch de Q maar even aan het werk gezet.
Char Siu (style) van buikspek, uurtje op 120 graden gerookt met Beuksnippers en een appel en kersen chunk.
Daarna voorzien van grillstrepen op 200 graden, en daarna de glace.
Ik miste wel de Hoisin en de Taotjo in de eigenlijke ingredienten, maar heb gecompenseerd met extra 5 spice powder, honing en rijstwijn in de glace en knoflook en gember in de marinade
Erg blij met het resultaat, en de smaak was heerlijk!
Char Siu (style) van buikspek, uurtje op 120 graden gerookt met Beuksnippers en een appel en kersen chunk.
Daarna voorzien van grillstrepen op 200 graden, en daarna de glace.
Ik miste wel de Hoisin en de Taotjo in de eigenlijke ingredienten, maar heb gecompenseerd met extra 5 spice powder, honing en rijstwijn in de glace en knoflook en gember in de marinade
Erg blij met het resultaat, en de smaak was heerlijk!