Beef en Steak

Gerookt varkenshaas rollade

 
 
 

de volle

Gemarineerd
Berichten
1.046
Het woord rollade moet wel verkleint woorden. Een varkenshaasje gevlinderd en in tweeen gesneden. Gevuld met een mix van spekjes lenteuitjes champignons en augurkjes Even gebakken met wat knoflook gember en een klein beetje sambal. Op het laatst wat honingmosterdsaus erbij gedaan. Opgerold en een beetje peper en zout.
IMG20210310173405.jpg

Ja dit is een slechte foto maar wel verplicht.
Hieronder de foto van het resultaat
IMG20210310181615.jpg

Gerecht er op met toevoeging van appelpellets en een blokje eikenhout We zijn begonnen op 85 graden en toen gestabiliseerd op 120 graden.
Duurde toch nog wat te lang omdat de bijlage al bijna klaar was even naar de 145 graden. Eindelijk de temperatuur van de everdure 4 k onder controle heeft me toch een klein jaar gekost.
IMG20210310181908 (1).jpg

Het smaak geweldig ik kan je dit gerecht aanbevelen. Nu was de rooksmaak top. Ik had nog een restje van de vulling over die ligt er lekker op.
Geweldig!
 
Lekker maaltje geworden zo. En idd de bijgerechten kosten vaak het meeste tijd. Maar als alles samen komt en mooi op de zelfde tijd klaar is. Geeft dat toch telkens weer een trots gevoel.
 
Heerlijk! Altijd lekker varkenshaas👌🏼
 
ziet er goed uit.
Had graag een vorkje meegeprikt.
 
Lekker gevuld haasje

En ondanks de onscherpe foto, het is echt gebeurd 😉
 
Terug
Bovenaan Onderaan