- Berichten
- 6.254
Omdat het stukkie vlees van gister een ietwat aan de maat en gewicht was vandaag de zoete aardappels maar gepoft, het eitje ging toch aan voor het restant vlees van gister.
Eitje naar 180 graden gebracht en ondertussen de aardappels, na eerder op de dag gewassen te hebben, ingesmeerd met olie en op het rooster gelegd.
Hier geen foto van gemaakt maar jullie weten hoe het er uit gezien zou hebben.
na 5 kwartier met een prikker gevoeld of ze gaar waren. Was meer voor de vorm, 5 kwartier zou genoeg moeten zijn
open gesneden en fijn geprakt.
In één helft roomboter, zonder zout, en 45+ milde kaas gedaan. In de andere helft de roomboter vervangen door philadelphia.
(Hier moest de kaas er nog doorheen gemengd worden)
misschien de volgende keer nog een ietwat peper erbij maar ze waren zo al lekker door de zoetheid van de aardappel
Het heeft gesmaakt. Effe snel opgeruimd daarna en achterover gaan zitten met een glaasje fris.
Heb een wijntje van collega gehad maar die moet nog effe wachten, heb piket en kan opgeroepen worden. Maar donderdag word het ook BBQ weer
Eitje naar 180 graden gebracht en ondertussen de aardappels, na eerder op de dag gewassen te hebben, ingesmeerd met olie en op het rooster gelegd.
Hier geen foto van gemaakt maar jullie weten hoe het er uit gezien zou hebben.
na 5 kwartier met een prikker gevoeld of ze gaar waren. Was meer voor de vorm, 5 kwartier zou genoeg moeten zijn
open gesneden en fijn geprakt.
In één helft roomboter, zonder zout, en 45+ milde kaas gedaan. In de andere helft de roomboter vervangen door philadelphia.
(Hier moest de kaas er nog doorheen gemengd worden)
misschien de volgende keer nog een ietwat peper erbij maar ze waren zo al lekker door de zoetheid van de aardappel
Het heeft gesmaakt. Effe snel opgeruimd daarna en achterover gaan zitten met een glaasje fris.
Heb een wijntje van collega gehad maar die moet nog effe wachten, heb piket en kan opgeroepen worden. Maar donderdag word het ook BBQ weer