- Berichten
- 126
Hallo allemaal,
Ik dacht, ik kom me hier maar eens melden .
Zeker niet gestopt met BBQ'en, maar even rustig op 't forum. Maar ik ben terug uit mijn winterslaap!
Even een tussenstand:
Ik heb twee gerechten twee keer gemaakt met mijn spit: kipgshoarma en picanha (holy shit wat goed).
Er komt sowieso nog een heel kippetje op, en ik sta open voor suggesties!
Ik heb een uitgebreide zoektocht gedaan naar een goede plancha en er eentje gevonden, maar die komt er komende zomer aan:
Dus daar gaan we dit jaar ook nog wat mooie dingen op maken.
Tot slot:
Brood bakken. Status: nog niets aan gedaan. Ik denk eraan binnenkort naar de molen te gaan en daar een mix te halen om een eerste poging te wagen. Maar dat doe ik wel op een mooie droge dag, dan is de MTP op temperatuur houden toch net ietsje leuker
Ciao!
Ik dacht, ik kom me hier maar eens melden .
Zeker niet gestopt met BBQ'en, maar even rustig op 't forum. Maar ik ben terug uit mijn winterslaap!
Even een tussenstand:
Ik heb twee gerechten twee keer gemaakt met mijn spit: kipgshoarma en picanha (holy shit wat goed).
Er komt sowieso nog een heel kippetje op, en ik sta open voor suggesties!
Ik heb een uitgebreide zoektocht gedaan naar een goede plancha en er eentje gevonden, maar die komt er komende zomer aan:
Dus daar gaan we dit jaar ook nog wat mooie dingen op maken.
Tot slot:
Brood bakken. Status: nog niets aan gedaan. Ik denk eraan binnenkort naar de molen te gaan en daar een mix te halen om een eerste poging te wagen. Maar dat doe ik wel op een mooie droge dag, dan is de MTP op temperatuur houden toch net ietsje leuker
Ciao!