
nodig:
6 th boter
2 th knoflook
1 th citroensap
2 el fijngehakte verse tijm
2 th paprika
1/2 th zout
1/4 th cayenne peper
1/4 th geel wortel ( kurkuma )
32 grote garnalen ( schoongemaakt )

Smelt de boter in de pan op een medium vuur. Voeg vervolgens de knoflook toe en kook vervolgens ( zacht roerend ) voor ongev. 2-3 min. tot de knoflook zacht is. Haal de pan van het vuur en voeg de citroensap, tijm, paprikapoeder, zout, cayenne peper en kurkuma toe en roer goed door elkaar en laat het afkoelen.

Mix de garnalen en de marinde goed en leg het gehaal in de ijskast voor min. 30 min. ( zelf de hele middag gedaan ).
Helaas vergeten om een foto te maken.
En dan maar flink wokken op de BBQ

Heerlijk onder het genot van een borreltje en wat stokbrood met onze visite de garnalen uit de pan zitten prikken.