- Berichten
- 236
Onder het mom van lekker en makkelijk een simpele curry gemaakt op de KJ.
Kippendijen gerubt met de Asia BBQ rub van Jonnie Boer/Euroma.
Deze rond de 170 gr direct goed kleur gegeven.
Daarna de KJ naar 200 gr direct en paksoi, rode puntpaprika en rode ui in pan gebakken met gele curry pasta, op t eind nog de voorgekookte haricot verts toegevoegd.
Op het eind 3 kwart flesje kokosmelk er bij.
Geserveerd met zilvervliesrijst die met kurkuma en laurier is gekookt.
Nog wat zure kwamkwammers er bij en meer als lekker gegeten.
Kippendijen gerubt met de Asia BBQ rub van Jonnie Boer/Euroma.
Deze rond de 170 gr direct goed kleur gegeven.
Daarna de KJ naar 200 gr direct en paksoi, rode puntpaprika en rode ui in pan gebakken met gele curry pasta, op t eind nog de voorgekookte haricot verts toegevoegd.
Op het eind 3 kwart flesje kokosmelk er bij.
Geserveerd met zilvervliesrijst die met kurkuma en laurier is gekookt.
Nog wat zure kwamkwammers er bij en meer als lekker gegeten.






