Hallo allen,
Ik ben Pascal, 43 jaar en uit de omgeving van Gouda.
Er is weer een ziel toegevoegd aan het BBQ-leven. Althans, nu wat serieuzer, want ik heb al een Weber Performer Deluxe GBS 57 staan maar nu een Yakiniku Large besteld.
Voorheen had ik me nooit goed verdiept in alles en was ik blij dat de sateetjes er eetbaar vanaf kwamen. Maar na een cadeau gekregen workshop vorige week, merkte ik wel hoe fijn de stabiele temperatuur is en het een stuk makkelijker was met een kamado.
In het kader van verdiepen, zal ik vooral rondlezen en stomme vragen stellen
Ik ben Pascal, 43 jaar en uit de omgeving van Gouda.
Er is weer een ziel toegevoegd aan het BBQ-leven. Althans, nu wat serieuzer, want ik heb al een Weber Performer Deluxe GBS 57 staan maar nu een Yakiniku Large besteld.
Voorheen had ik me nooit goed verdiept in alles en was ik blij dat de sateetjes er eetbaar vanaf kwamen. Maar na een cadeau gekregen workshop vorige week, merkte ik wel hoe fijn de stabiele temperatuur is en het een stuk makkelijker was met een kamado.
In het kader van verdiepen, zal ik vooral rondlezen en stomme vragen stellen
