BasBQ
Beef en Steak

Gekookte spareribs

Op m'n werk kook ik ze altijd en maak ik van de bouillion die ik over heb groentesoep. Ik maak ze dan af in de oven met een smokey bbq saus om er nog wat sju aan te geven. Maar ze halen het never bij de ribbels van de uds thuis. Ik werk op een binnenvaart tanker met benzine, diesel, ed
Dus kan niet zo makkelijk een bbq aan dek zetten.
 
Ik vind dat je zelluf moet weten wat je doet, wil je koken ga jij koken. Domi's tip was aan de andere kant ook zo gek nog niet, gewoon goed plannen. En naast ribbels zijn er zo veel fijne alternatieven die wel snel klaar te maken zijn. Dat is dan ook mijm keuze, voor wat het waard is.

Toch moest ik wel hard lachen om Dennis zijn inbreng ;)

noskos zei:
We zijn het BBQ Genootschap, niet het Voorkook Genootschap, nuff said.....
 
Terug
Bovenaan Onderaan