Beef en Steak

Gehakt rol gevuld met broccoli nu met roomkaas vulling. Idee van de vrouw

 

kruit17 Jeroen

Stoker
Berichten
295
Ingredienten.



1 Broccoli

1 zakje Parrano kaas snippers 80 gram

30 plakjes ontbijtspek

1 bakje Philadelphia roomkaas 185 gram

1 Potje zure room 125 gram

800 gram rundergehakt

bbq kruiden

bbq saus



Bereiding roomkaas



Meng de kaas snippers / roomkaas / zure room door elkaar.



Bereiding Rol



Heb het gehakt in een ziplock zakje gedaan zo kun je het gehakt mooi verdelen.

Vlecht van het spek een matje iets groter dan het ziplock zakje.

Knip het zakje met gehakt los leg het op het spek.

Bestrooi het gehakt met de bbq kruiden.

Verdeel de broccoli over het gehakt niet tot de rand.

Verdeel de roomkaas over de broccoli.

Rol het geheel op tot een strakke rol.

Maak je bbq gereed op een indirecte methode 150 graden.

Voeg wat appel rookhout toe op de kolen.

Gaar de rol tot een kern temp van 65 graden.

Duurde hier 1 uur en 45 min.

Lak de rol af met bqq saus.

20210522_145826.jpg


20210522_150543.jpg


20210522_151231.jpg


20210522_151427.jpg


20210522_151505.jpg


20210522_151713.jpg


20210522_152102.jpg


20210522_152201.jpg


20210522_161506.jpg


20210522_175959.jpg


20210522_180222.jpg
 
Strak plan. Ziet erlekker gevuld uit.
 
Mooi gerecht hoor. Erg creatief.
 
Ziet er een lekker gerecht uit, heb het gelijk opgeslagen om zelf eens te proberen.
Bedankt voor de inspiratie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan