- Berichten
- 295
Ingredienten.
1 Broccoli
1 zakje Parrano kaas snippers 80 gram
30 plakjes ontbijtspek
1 bakje Philadelphia roomkaas 185 gram
1 Potje zure room 125 gram
800 gram rundergehakt
bbq kruiden
bbq saus
Bereiding roomkaas
Meng de kaas snippers / roomkaas / zure room door elkaar.
Bereiding Rol
Heb het gehakt in een ziplock zakje gedaan zo kun je het gehakt mooi verdelen.
Vlecht van het spek een matje iets groter dan het ziplock zakje.
Knip het zakje met gehakt los leg het op het spek.
Bestrooi het gehakt met de bbq kruiden.
Verdeel de broccoli over het gehakt niet tot de rand.
Verdeel de roomkaas over de broccoli.
Rol het geheel op tot een strakke rol.
Maak je bbq gereed op een indirecte methode 150 graden.
Voeg wat appel rookhout toe op de kolen.
Gaar de rol tot een kern temp van 65 graden.
Duurde hier 1 uur en 45 min.
Lak de rol af met bqq saus.
1 Broccoli
1 zakje Parrano kaas snippers 80 gram
30 plakjes ontbijtspek
1 bakje Philadelphia roomkaas 185 gram
1 Potje zure room 125 gram
800 gram rundergehakt
bbq kruiden
bbq saus
Bereiding roomkaas
Meng de kaas snippers / roomkaas / zure room door elkaar.
Bereiding Rol
Heb het gehakt in een ziplock zakje gedaan zo kun je het gehakt mooi verdelen.
Vlecht van het spek een matje iets groter dan het ziplock zakje.
Knip het zakje met gehakt los leg het op het spek.
Bestrooi het gehakt met de bbq kruiden.
Verdeel de broccoli over het gehakt niet tot de rand.
Verdeel de roomkaas over de broccoli.
Rol het geheel op tot een strakke rol.
Maak je bbq gereed op een indirecte methode 150 graden.
Voeg wat appel rookhout toe op de kolen.
Gaar de rol tot een kern temp van 65 graden.
Duurde hier 1 uur en 45 min.
Lak de rol af met bqq saus.