Ook hierbij mijn inzending voor de foto wedstrijd. Ik heb een "gehaktpandingetje" gemaakt. Weet niet hoe ik het moet noemen.
Maar heb me beetje laten inspireren doordat ik eigenlijk eerst lasagne wou maken op de BBQ voor de wedstrijd.
Maar uiteindelijk ben ik hier mee gekomen.
Ik had een kleine dutchoven, die heb ik helemaal ingelegd met spek, en vanuit daar ben ik laagjes gaan bouwen met groente, mozarella en gehakt, en bij iedere laag gehakt strooide ik wat bbqrub. En Zo door tot pannetje vol zit, en dan nog een beetje geraspe kaas, spek om vouwen boven op het laatste laagje gehakt en kaas, en dan nog een beetje kaas en een fijn gesneden bosuitje.
En dan op de BBQ, op 160?
En wat vonden we ervan, ik ga dit zeker vaker maken. Viel goed in de smaak. Ook koud was het lekker.
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
Maar heb me beetje laten inspireren doordat ik eigenlijk eerst lasagne wou maken op de BBQ voor de wedstrijd.
Maar uiteindelijk ben ik hier mee gekomen.
Ik had een kleine dutchoven, die heb ik helemaal ingelegd met spek, en vanuit daar ben ik laagjes gaan bouwen met groente, mozarella en gehakt, en bij iedere laag gehakt strooide ik wat bbqrub. En Zo door tot pannetje vol zit, en dan nog een beetje geraspe kaas, spek om vouwen boven op het laatste laagje gehakt en kaas, en dan nog een beetje kaas en een fijn gesneden bosuitje.
En dan op de BBQ, op 160?
En wat vonden we ervan, ik ga dit zeker vaker maken. Viel goed in de smaak. Ook koud was het lekker.






Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk