BasBQ
Beef en Steak

Gegroet

WoLbecue

Tondelzoeker
Berichten
1
Goedenavond,

Sinds 2022 gefascineerd door het koken van van alles en nog wat met behulp van houtskool en barbecues. Elke zondag maak ik daarom ook iets klaar op de barbecue. Van stoofvlees tot hamburgers naar pizza en weer terug.

Mijn spareribs mogen er zeker zijn alsook mijn pulled pork maar ik probeer meestal standaard gerechten te maken op een barbecue.
Noskos op YouTube heeft me zeer veel nuttige en leuke dingen geleerd dus dat is en blijft mijn referentie kader. Daarnaast ga ik vaak langs bij het BBQ Experience Center om mijn voorraden aan te vullen en leuke recepten te vinden.

Mijn vlees haal ik meestal bij mijn lokale vleesboer om de keten zo kort mogelijk te houden en de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden.

ik ben nog maar een beginnende leek dus ik doe nog alles op men Weber Master Touch Premium. Over enkele jaren wil ik graag wisselen naar een keramische barbecue maar dat is voorlopig nog niet nodig.

Vriendelijke en een Belgische groet,
WoLbecue
 
Welkom!
 
Welkom! Mooie introductie! Ben wel benieuwd naar de foto's van de spareribs!
 
Welkom.
En idd benieuwd naar jouw versie van de pulled pork, en Spareribs. ;)
 
Welkom bij het genootschap!
 
Van harte welkom.
 
Welkom Wolbecue, veel plezier en inspiratie hier!
 
Welkom!
 
Terug
Bovenaan Onderaan