Ik ben Dirk, woonachtig te Lommel in België. Nog steeds getrouwd , 3 kinderen, waarvan er al 2 het nest hebben verlaten.
Mijn hobby's zijn wandelen, vissen, vlees en vis roken en als het weer het toelaat, gecombineerd met BBQ.
Over het roken en het BBQ-en kan ik zeggen dat ik nogal uitgekeken ben op de traditionele gerechten die we kennen.
Ik heb omwille van mijn werk, me er ook niet echt op kunnen verdiepen. De laatste jaren, kreeg ik meer tijd en begon ik me meer te informeren over het hele bbq-gebeuren en de niet traditionele gerechten, die men kan klaarmaken. Ook de verschillende wijze van iets klaar te maken, begon ik te bestuderen. Ik heb al menig youtubefilmpjes verslonden en me er ook op geabonneerd. Stilletjes aan durfde ik me al eens wagen aan iets speciaals. maar sinds kort heb ik mijn laatste werkdag achter de rug en heb nu tijd om me wat meer bezig te houden met de BBQ en het roken. Tenminste als het weer het toelaat, want ik ben verplicht om dit in openlucht te doen. Ik krijg geen toelating van de Stad om nog een extra stukje bij te bouwen. Dus hoop ik telkens dat de weergoden goedgeluimd zijn en ik met m'n ketel naar buiten kan. Ik heb al jaren een gewone bolvormige ketelbbq, welke ik vorig jaar omgeruild heb voor eenzelfde model, maar dan iets groter en je hoeft hem maar één keer aan te raken unsure:).
Dus bij deze: in het begin, zal ik nog wat op de achtergrond vertoeven om dank zij jullie wat meer kennis op te rapen, maar hoop in de toekomst mijn steentje ook te kunnen bijdragen.
Dankjewel om me toe te voegen.
Fijne grillmomenten aan jullie allen !
Mijn hobby's zijn wandelen, vissen, vlees en vis roken en als het weer het toelaat, gecombineerd met BBQ.
Over het roken en het BBQ-en kan ik zeggen dat ik nogal uitgekeken ben op de traditionele gerechten die we kennen.
Ik heb omwille van mijn werk, me er ook niet echt op kunnen verdiepen. De laatste jaren, kreeg ik meer tijd en begon ik me meer te informeren over het hele bbq-gebeuren en de niet traditionele gerechten, die men kan klaarmaken. Ook de verschillende wijze van iets klaar te maken, begon ik te bestuderen. Ik heb al menig youtubefilmpjes verslonden en me er ook op geabonneerd. Stilletjes aan durfde ik me al eens wagen aan iets speciaals. maar sinds kort heb ik mijn laatste werkdag achter de rug en heb nu tijd om me wat meer bezig te houden met de BBQ en het roken. Tenminste als het weer het toelaat, want ik ben verplicht om dit in openlucht te doen. Ik krijg geen toelating van de Stad om nog een extra stukje bij te bouwen. Dus hoop ik telkens dat de weergoden goedgeluimd zijn en ik met m'n ketel naar buiten kan. Ik heb al jaren een gewone bolvormige ketelbbq, welke ik vorig jaar omgeruild heb voor eenzelfde model, maar dan iets groter en je hoeft hem maar één keer aan te raken unsure:).
Dus bij deze: in het begin, zal ik nog wat op de achtergrond vertoeven om dank zij jullie wat meer kennis op te rapen, maar hoop in de toekomst mijn steentje ook te kunnen bijdragen.
Dankjewel om me toe te voegen.
Fijne grillmomenten aan jullie allen !