Gisterenavond dit recept van Big Bob gemaakt:
vlees:
neem 4 kipfilets en laat deze 4 tot 12 uur marineren.
voor de marinade
1 cup extra virgine olijfolie
? cup worcestershire saus
? cup soja saus
1 eetlepel citroensap
2 theelepels knoflookpoeder
1? theelepels zout
1 theelepel gemalen witte peper
dan komen ze er ongeveer zo uit te zien:
maak de bbq klaar voor direct grillen. Op een graadje of 200c de filets
in een minuut of 10 grillen. De laatste paar minuten plakken mozzarella
over de kipfilets leggen, temperatuur iets temperen en kaas laten smelten.
vier plakken mozzarella
Filets van de q nemen en 'afstrooien' met de tomatentopping
voor de 'topping'
trostomaten
verse uitjes
1 eetlepel verse basilicum
dressing bij topping:
1,5 eetlepel olijfolie
1,5 theelepel balsamico azijn
0,5 theelepel appel azijn
zout en pepe
en afgestrooid
dit was echt een topper en zal hier zeker vaker worden gegeten. heerlijke combinatie van de kip, soja, balsamico en tomaatjes.
groeten
RokendRib
vlees:
neem 4 kipfilets en laat deze 4 tot 12 uur marineren.
voor de marinade
1 cup extra virgine olijfolie
? cup worcestershire saus
? cup soja saus
1 eetlepel citroensap
2 theelepels knoflookpoeder
1? theelepels zout
1 theelepel gemalen witte peper
dan komen ze er ongeveer zo uit te zien:

maak de bbq klaar voor direct grillen. Op een graadje of 200c de filets
in een minuut of 10 grillen. De laatste paar minuten plakken mozzarella
over de kipfilets leggen, temperatuur iets temperen en kaas laten smelten.
vier plakken mozzarella

Filets van de q nemen en 'afstrooien' met de tomatentopping
voor de 'topping'
trostomaten
verse uitjes
1 eetlepel verse basilicum
dressing bij topping:
1,5 eetlepel olijfolie
1,5 theelepel balsamico azijn
0,5 theelepel appel azijn
zout en pepe
en afgestrooid

dit was echt een topper en zal hier zeker vaker worden gegeten. heerlijke combinatie van de kip, soja, balsamico en tomaatjes.
groeten
RokendRib