- Berichten
- 4.907
Lekkere dorade.
Viskes aan beide kanten door het vel insnijden. In de snede peper, zout, olijfolie
Dorades inwendig kruiden met verse tuinkruiden, peper, zout, limoen schijfjes.
Zeekraal 2 min blancheren
Kolenbakken indirect zetten. Q temp 200 C. Vis in de basket er netjes tussen in zetten. (had dit gadget nog nooit gebruikt.)
Niet direct want dan loopt de olie in de kolen. (brandweer bellen)
Beide kanten 7 á 8 minuten grillen en garen.
Daarna voorzien van een glaswijn en opsmikkelen.
Viskes aan beide kanten door het vel insnijden. In de snede peper, zout, olijfolie
Dorades inwendig kruiden met verse tuinkruiden, peper, zout, limoen schijfjes.
Zeekraal 2 min blancheren
Kolenbakken indirect zetten. Q temp 200 C. Vis in de basket er netjes tussen in zetten. (had dit gadget nog nooit gebruikt.)
Niet direct want dan loopt de olie in de kolen. (brandweer bellen)
Beide kanten 7 á 8 minuten grillen en garen.
Daarna voorzien van een glaswijn en opsmikkelen.