Beef en Steak

Gazpacho

 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
271
Tweede kerstdag verzorg ik het voorgerecht. Dat wordt vooral koude vis, maar om toch wat bbq smaak er aan toe te voegen, vandaag alvast gazpacho gemaakt.

Zo’n ui in de kolen gooien ruikt overigens heerlijk in de tuin.

4B8F52BB-548F-4A97-A31A-306307FA4B3E.jpeg

9A3D139B-A669-44D8-AAE5-5596285B97F4.jpeg

D05BC466-AA52-4543-84B8-0DF8C6C2B724.jpeg

11BF4946-73C5-4D3D-B0F3-71B457C5428E.jpeg

20F2562C-6237-4278-A94C-33686F86CCF7.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Altijd mooi werk zo poffen tussen de kolen , ideale manier om een bbq smaak aan andere gerechten te maken .
 
smokey gazpacho! Lekker hoor zo van de bbq.
 
Terug
Bovenaan Onderaan