- Berichten
- 4.907
Vandaag nog eens iets gefabriekt wat ik vorig jaar in het Pfalz heb afgekeken.
Weet niet of het zo goed is, maar smaakt in ieder geval prima.
Voor twee personen (voorgerecht)
10 grote garnalen (ontdooid)
2 sjalotten
3 knoffie teentjes
verse gehakte tuinkruiden met een spaanse peper
peperoni's uit een potje
100 gr. Feta (van een blok in dunne plakken gesneden)
Olijfolie
Q direct op 200 C.
Olie in de skillet, uien aanzetten, knoflook erbij en goed doorbakken.
Vervolgens de garnalen bakken en opzij schuiven
Pan indirect zetten. Zo nodig wat olie erbij. Dan de feta aan beide zijden bakken.
Peperoni's erbij, bakken en dan de rest erbij.
Aftoppen met verse tuinkruiden en de peper.
Lekker met gegrilde groenten, stokbrood met eigengemaakt kruidenboter, witte wijn.
Weet niet of het zo goed is, maar smaakt in ieder geval prima.
Voor twee personen (voorgerecht)
10 grote garnalen (ontdooid)
2 sjalotten
3 knoffie teentjes
verse gehakte tuinkruiden met een spaanse peper
peperoni's uit een potje
100 gr. Feta (van een blok in dunne plakken gesneden)
Olijfolie
Q direct op 200 C.
Olie in de skillet, uien aanzetten, knoflook erbij en goed doorbakken.
Vervolgens de garnalen bakken en opzij schuiven
Pan indirect zetten. Zo nodig wat olie erbij. Dan de feta aan beide zijden bakken.
Peperoni's erbij, bakken en dan de rest erbij.
Aftoppen met verse tuinkruiden en de peper.
Lekker met gegrilde groenten, stokbrood met eigengemaakt kruidenboter, witte wijn.