Beef en Steak

Garnalen en indo gevulde beenham met atjar blumkol

 
 
 
 

Peter64

BBQ Junkie
Berichten
5.120
Afgelopen weekend eerst een borrelhapje gemaakt.
Moest wat verbouwingsstof en 🤬 🤬 bij zoonlief wegspoelen.

Garnalen gekruid in sesamolie, indische kruiden en wat limoensap. Aan de spiezen geregen en dartussen door ontbijtspek.

IMG_8619.jpg


IMG_8620.jpg

Beenhammetje gevuld met een gefruite mix van gember, lomboks, sjalotten en knoflook. Tevens van djintan en koenjit toegevoegd. Afgewerkt met een scheut ketjap manis.
Beenhammetje open gewerkt (was een slechte snit deze keer) en gevuld. Aan de buitenzijde in de indo kruiden gezet. Laten rusten voor 12 h.

Hammie op de Q en rustig bij 170C indirect laten garen tot een kern van 64C. Enkele malen in de lak van sesamolie, gembersaus en PRB soysaus gezet. Laten rusten.
Opgediend met witte rijst, pecilsaus (lekker), atjar bloemkool. (erg goed gelukt).

IMG_8629.jpg

IMG_8630.jpg
IMG_8634.jpg
IMG_8637.jpg
IMG_8635.jpg
IMG_8638.jpg
IMG_8639.jpg
 
Laatst bewerkt:
Dit ziet er weer heerlijk uit Peter!
Naar aanleiding van je andere post voor adresjes in Den Haag en Delft.
Ik snap dat een heleboel mensen naar Den Haag komen om lekker Indisch/Indonesisch te eten, maar jij maakt de lekkerste dingen thuis al. Wil je in Den Haag niet liever naar een leuk visrestaurant? 🤣
 
Dit ziet er weer heerlijk uit Peter!
Naar aanleiding van je andere post voor adresjes in Den Haag en Delft.
Ik snap dat een heleboel mensen naar Den Haag komen om lekker Indisch/Indonesisch te eten, maar jij maakt de lekkerste dingen thuis al. Wil je in Den Haag niet liever naar een leuk visrestaurant? 🤣
Altijd welkom
 
Terug
Bovenaan Onderaan